App voor iOS en Android

WorkBase heeft een App voor Android en iOS. Deze is te downloaden via de Google play store en de Apple App store. Zoek in beide stores naar WorkBase by WB. De App is te herkennen aan het bekende icoontje.

 

WorkBase Icon

Om met de App te kunnen werken is er een licentie per medewerker nodig. Het programma wordt uitgebreid met de API. De App beschikt momenteel over een Relatie, Artikel, Reparatie- & service- meldingen en verhuur mogelijkheid.

De App werkt samen met WorkBase. In het programma worden de instellingen per gebruiker geregeld. Er kan voor elke individuele gebruiker een scherm worden gemaakt voor de relatie, het artikel en het service meldingen scherm.

Per medewerker kunnen twee apparaten gekoppeld worden.

RELATIE

Standaard worden de basis gegevens van een relatie getoond. Voor sommige medewerkers kan dit niet genoeg zijn. Deze uitbreiding geeft dan de mogelijkheid om voor deze medewerker een relatiekaart aan te maken. De gegevens in de relatiekaart zijn dan ook wijzigbaar. Het is niet mogelijk om relaties te verwijderen. In deze relatiekaart worden de gegevens gebruikt zoals deze ook in WorkBase gebruikt worden.

ARTIKEL

Standaard worden de basisgegevens van een artikel getoond. Voor sommige medewerkers kan dit niet genoeg zijn. Deze uitbreiding geeft dan de mogelijkheid om voor deze medewerker een artikelkaart aan te maken. De gegevens in de artikelkaart zijn dan ook wijzigbaar. Het is niet mogelijk om artikelen te verwijderen. In deze artikelkaart worden de gegevens gebruikt zoals deze ook in WorkBase gebruikt worden.

REPARATIE & SERVICE

In WorkBase worden Reparatie & Servicemeldingen aangemaakt. Deze kunnen afhankelijk van de instellingen direct of in een bepaalde volgorde in de App worden weergegeven. Acties uitgevoerd in de melding in de App zijn als events zichtbaar bij de melding in WorkBase. Artikelen die worden verbruikt zijn direct zichtbaar en voorraad posities worden bijgewerkt. De gewerkte tijd wordt als artikel toegevoegd aan de bon. De klant kan direct zijn handtekening plaatsen, deze wordt opgeslagen bij de servicemelding.

Bon Ipad Reparatiemelding iPad Servicemelding Ipad

VERHUUR : BEZORG- & HAAL BONNEN

WorkBase beschikt over een verhuur module. In deze module kunnen offertes, reserveringen en verhuringen worden aangemaakt. Met ingang van versie 594.009 kan een verhuring gesplitst worden in een of meerdere bezorg- en haal bonnen. Vervolgens zijn deze bonnen zijn op datum en tijd zichtbaar in de App.

Artikelen die worden geleverd zijn zichtbaar. De klant kan vervolgens zijn handtekening plaatsen, deze wordt opgeslagen bij de bezorg- of haal bon.